~MIJAUZ~

Bland barnsaker, musik, skräckfilm och träning!

Bara mittiveckandagen

Kategori: Vardagen

Jag har en jättesnäll mamma. Hon hjälper mig att tvätta idag. Så slipper jag springa i trapporna hela tiden med tunga kassar och sånt. Jag orkar liksom inte det.
Sen ska jag få hjälp att dammsuga. Underbart!
Min vänstra handled är fortfarande helt fucked up.
Jag måste seriöst ta kontakt med en läkare, men som alltid väntar jag in i det sista, för jag tror att allt mirakulöst ska självläka!

Har så ont att jag inte kan bära tunga saker med vänsterhanden och på nätterna låser sig hela handleden så att det gör skitont. Inte okej.

Annars så ska jag ta och besöka min kära J idag som ligger hemma med förkylning. Förhoppningsvis blir jag inte smittad. Men jag känner att jag behöver vara lite social, det blir alldeles för långa och ensamma dagar när man sitter hemma med bara sig själv och katterna som sällskap.

Tänkte att jag kanske skulle promenera ner till J, men vädret ser inte helt stabilt ut, så jag tror jag skippar det. Får ta en "sväng" på motionscykeln ikväll istället. :)

Nu ska jag göra en kopp kaffe till min älskade mamma som snart kommer upp från tvättstugan. Själv ska jag ta en kopp äppelkaka-te. Jag är beroende. :D

På återseende!


Styvpappan och Mamman på konsert. Älskade, finaste! <3


KOMMENTARER:

  • Emeliie säger:
    2012-03-29 | 14:16:54
    Bloggadress: http://emeliitaah.blogg.se/

    Tack så mycket för tipset, det ska jag absolut testa :)

Kommentera inlägget här: