~MIJAUZ~

Bland barnsaker, musik, skräckfilm och träning!

35.

Kategori: Vardagen

För dryga timmen sen kom jag och Embla hem från Uppsala. Storebror min fyller 35 idag så det blev det traditionella restaurangbesöket och sen fika hemma hos bror.
Det var ett jättemysigt firande, men mitt blodsocker bråkade med mig som fan så jag mådde apa ungefär hela kvällen.
Har fuskat rejält med maten nu när det är så varmt och igår så for jag till Vallentuna och firade min älskade A som fyllt 30.
När jag dricker alkohol så lider kroppen mer än vanligt när den försöker driva ut gifterna dagen efter. Inte att jag blir bakis. Men får blodsockerfall, yrsel, skakig kropp och ont i magen.

Har fått dessa känningarna nån gång förut, men idag tog priset. Började kallsvettas och skaka som fan på restaurangen. Försökte att tona ner det hela för att inte oroa familjen och i synnerhet Embla. Men trodde jag skulle svimma och ramla ihop. Svettades floder, det bokstavligt rann om mig. Bror och mamma kunde inte dölja sin oro, men så fort jag fick mat i magen så blev det bättre.

Så imorgon hoppas jag på att må bättre.
Mitt hjärta kommer hit imorrn på sin lediga dag (har förvisso haft äran att ha honom här mest hela tiden, och ingen är lyckligare än jag) och vi ska ta med Embla till stranden och bada. Ska bli jättekul!

Sen får vi se vad resten av veckan bjuder på. Kanske att jag åker in till stan på onsdag och träffar Haninge-S på en middag. Det var längesen vi sågs.

Hoppas vädret håller i sig, kanske inte behöver vara 35 grader men runt 25-30 kan det gärna få vara :)

Nu har jag krupit ner i sängen och gosar Soulmates kvarlämnade t-shirt. Den får agera substitut när han inte är här. Doftar så gott och ska ligga med tröjan nära nära hela natten.
Saknar honom trots att jag gosade honom så sent som vid tretiden i eftermiddags. Kan inte få nog av den människan. Mitt hjärta, bara min! ♥

Får önska er en god natt och förhoppningsvis en bra måndag imorgon :)

Toodels!Mitt lilla monster ♥
Kommentera inlägget här: