~MIJAUZ~

Bland barnsaker, musik, skräckfilm och träning!

Segsöndag

Kategori: Vardagen

Natt nummer 2 med sömntabletter. Funkade bättre inatt, sov mellan 1 och 7.30. Det artar sig. Känner mig rätt utvilad men kroppen märker av att jag drogat den. Som sagt, jag är känslig mot medicin och har ju märkt av vissa biverkningar. Är lite mer ofokuserad än vanligt och munnen är torr som fnöske och jag har en bitter smak i munnen hela tiden. Men vafan, det kan jag ta bara jag får sova!
Ska fortsätta ta tabletterna ett tag till och se vad som händer.

Hade väldigt svårt att vakna imorse, huvudet var vaket men ögonen gick inte att öppna helt enkelt. Låg och tampades med mig själv ett bra tag innan jag gick upp, vet inte om det har något med medicinerna att göra eller om jag helt enkelt är övertrött för att jag för en gångs skull inte vaknat tusen gånger inatt.

Ikväll blir det biobesök med Sambo, Bröderna och Lillebrors flickvän, ska skrämma oss själva med Paranormal Activity 2.
Satt igår kväll och kollade på ettan för att tagga till lite, den är verkligen obehaglig and I love it. :D
Hoppas tvåan är lika ruggig, gärna lite läskigare, bara för att. :)

Ska snart sätta igång med storstädandet här, blev inte mycket av den varan igår, låg hela dagen i soffan och kände mig bakfull. Bakis utan att ha druckit, det är en prestation det.

Men förhoppningsvis vaknar jag till liv efter några koppar kaffe, men jag kan faktiskt inte uttala mig än om jag tycker detta är bättre än att inte sova. Nu känner jag mig helt luddig i huvudet av medicinen istället för att bara känna mig trött.
Vi får se vad som händer.

Blodproven visade som sagt inget, utöver sömnen så är jag frisk som en nötkärna. Skumt det där.

Ahja, hoppas alla har en trevlig söndag, ni har väl inte glömt att ställa om klockan? :)