~MIJAUZ~

Bland barnsaker, musik, skräckfilm och träning!

I don't do Mondays.

Kategori: Vardagen

Denna måndagmorgonen är inte direkt underbar. Långt ifrån faktiskt.
Vaknade halv fem, kunde inte somna om.
Drack min första nutrilettshake imorse med chokladsmak. Det är ju inte direkt att rekommendera om man är ute efter en god frukost. Fick tvinga i mig skiten. Men det är bara att vänja sig.

Var aphungrig efter en timme på jobbet.
Satt i telefonkö till Transportstyrelsen i vad som kändes som hundra år. När man väl kom fram så är det väl inte den mest effektiva myndigheten. Man får nästan leka support själv, för att få den hjälp man behöver.

Ringer världens jobbigaste kund som vill boka in sin fru på en kurs hos oss. Han kan inte bokstavera hennes namn och han kan inte hennes personnummer. Detta innebär att jag inte kan boka något alls. Men det ville han inte alls höra, jag skulle boka ändå. Hur?! Jag ber honom maila uppgifterna istället, eftersom det uppenbarligen är lättare att skriva än bokstavera. Får aldrig något mail. Gubben ringer och är sur för att jag inte svarat på hans mail. Jamen gubbhelvete - jag fick inget mail?!
Efter en lång och jobbig diskussion lägger han på. Förväntar mig att han kommer hit strax och plågar mig öga mot öga istället.

Är fortfarande aphungrig. Har ätit en banan. Får vänta 90 minuter till innan jag får äta något.
Har jag nämnt att jag desperat försöker gå ner i vikt? :P

Så fram tills nu har jag inte direkt haft den bästa morgonen ever. Knappast.

Men efter lunch har jag bestämt att jag ska bli snäll och trevlig igen. ;)

Nu ska jag svälta lite till och jobba lite mer.

På återseende!