~MIJAUZ~

Bland barnsaker, musik, skräckfilm och träning!

Glad Mija idag. Hallelujah!

Kategori: Vardagen

Skönt att man kan få ha riktigt bra dagar ibland, det är inte bara en massa gnäll på mig just nu. ;)

Var hos MVC på mitt näst sista besök. Kändes vemodigt men samtidigt underbart. Snart är det över!
Bebis sköter sig där inne. Jag berättade om min molande smärta som jag haft de senaste dagarna, som känns som mensvärk, tydligen är detta förvärkar.
Alla har olika hög smärtgräns och eftersom jag har väldigt hög smärtgräns så upplever jag inte förvärkarna så hemska. Happ. Hoppas att detta även gäller de riktiga värkarna sen. Haha! I wish. ;)

Efter MVC så mötte jag upp min älskade A på Märsta Centrum. Vi tog en utomhusfika på Brödboden. Satt där och njöt av solen och pratade bort några timmar. Kändes riktigt bra att få lite ensamtid på tu man hand med A, det var längesen!
Efter fikan gick vi och handlade tillsammans på Willys, i samma veva fick jag sms av Sambon att han handlat grejer till att grilla. Inte mig emot. :D

När jag kom hem så satt jag och läste lite bok ute på balkongen, skitskönt nu när vi satt upp nät där ute, så att katterna kan springa fritt ute på balkongen, samtidigt kan man ha dörren öppen och vädra av lägenheten ordentligt. :)

När Sambo kom hem så började vi rätt omgående att fixa maten. Jag fick stå för grillandet och Sambo gjorde sallad och pommes. Vi har ju som sagt en elgrill som står på balkongen, fungerar skitbra och köttet blir mört och gott!

Vi satt ute och åt och fikade med en kopp kaffe (te för min del) tills det kändes lite kyligt.

Nu på kvällen så kom mina föräldrar över, min älskade mamma har varit så snäll och köpt en ny sängstomme åt oss eftersom jag har haft problem med vår tidigare som är alldeles för låg för mig.
Jag köpte en ny bäddmadrass igår som är underbart skön och hård, nu fick jag ny stomme också. Älskar't!

Nu ligger jag här i soffan och har mina förvärkar som inte är direkt sköna, men jag överlever.
Som sagt, detta har varit en skitbra dag. :)

På återseende!


A och jag för ca 2 år sen. <3Vår perfekta elgrill. :DJag sitter och leker grillmaestro. :DFinaste, bästa Sambo, med nätet i bakgrunden. Haha!Det färdiga resultatet, det är kalkonfilé för er som undrar. :)