~MIJAUZ~

Bland barnsaker, musik, skräckfilm och träning!

Lite regn dödar ingen.

Kategori: Vardagen

Javisst, jag älskar inte heller grå himmel och regn i ansiktet, men det hindrar inte mig från att lämna lägenheten så fort jag får chansen.

Idag började jag i världens mest lugna takt, vaknade samtidigt med Sambo vid 6.15, låg och läste bok och spelade Wordfeud för mig själv. När jag väl steg upp så pysslade jag färdigt med en sak som jag ska ha med mig upp till Timrå i helgen. :)

Hade bokat en dejt med min fd granne L, vi bodde grannar när jag bodde på Frejgatan här i Märsta. Vi har setts några få gånger efter att vi flyttade till Akalla och sen vi kom tillbaka hit till Märsta igen så har vi pratat om att ses igen. Nu äntligen hade vi båda tid och möttes upp på Brödboden för att äta lunch tillsammans.
Det var jättetrevligt! Skönt att få prata graviditet och barn, så man inte sliter ut samma öron hela tiden. ;)
Jag tycker om L, vi tänker så lika. :)

Efter att vi lunchat så ville jag inte riktigt åka hem, så jag bestämde mig för att åka till Plantagen och köpa ett gravljus och åka ut till Mormors grav. Har inte varit där sen i höstas, så det var på tiden.
Lyssnade på Rammstein på hög volym hela vägen ut till kyrkogården, kändes befriande att bara få köra bil en stund för sig själv.
Det blåste iskallt och regnade när jag kom fram, men det gör inget. Jag tände mitt ljus och lade dit en sten som är formad som ett hjärta. Passade på att röja undan lite löv och sånt runt graven så det ser fint ut.

Nu är jag hemma igen, Sambo kommer hem om en timme, då ska vi äta middag tillsammans. Snacka om lyxmiddag idag, vi ska äta tunnbrödrulle. Haha!

Imorgon har vi föräldrakurs, tid hos MVC och sen styr vi kosan mot Timrå för helgen. Vi ska hälsa på Sambos familj och lite kompisar. Ser fram emot det, ska bli kul. :)
Det blir sista "långresan" innan bebis kommer.
Så under helgen blir det ingen uppdatering, men tar igen allt i nästa vecka.

Har lite dejter inbokat nästa vecka och hör och häpna, jag har bokat klipptid dessutom! Ska fixa håret fint nu när man ändå har tid. ;)

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och pösa innan jag ska laga mat.

På återseende!


Har köpt lite nya gravidkläder, gillar den här tunikan. :DMormors grav i regnet. <3