~MIJAUZ~

Bland barnsaker, musik, skräckfilm och träning!

Dag 1 - Presentera mig själv.

Kategori: Vardagen

Happ. Då ska man väl ta och skriva lite om sig själv då, är det okej om jag kopierar mitt CV tillsammans med mitt personliga brev? Haha! Näe, skojade bara.

Hrm.
Ja, då kör vi AA-möte stil istället.
"Hej det är jag som är Mija..."
"HEJ MIJA" - *AA-medlemmarnas monotona, gemensamma hälsning*

Nej men nu får jag fasiken ge mig.

Hej. Det är jag som är Mija. Jag har andats luft på jorden i 26 år, om cirkus 4 månader så är jag 27 år.
Är uppvuxen i Märsta och bodde där i hela 25 år innan jag drog upp rötterna och flyttade till Kista, Akalla, med min Sambo. Min precious sambo även titulerad fästman. <3
Vi bor i ett hus som har två våningar och bastu och två gigantiska uteplatser. Älskar mitt hem!

Jag jobbar som receptionist på Ellströms Trafikskola i Märsta och älskar mitt jobb, jag uppskattar kundkontakten och det viktigaste av allt är att jag får känna mig viktig, än så länge är detta bara ett vikariat men min chef är så imponerad över hur mycket jag gjort/gör för företaget att han vill fastanställa mig till våren.

Jag är totalt insnöad på skräckfilm (men jag är livrädd för zombies) och skräcklitteratur. Kan se, läsa, diskutera, drömma om, tänka på, älska skräckfilm/litteratur i flera timmar!
Jag kan få gåshud (bra sådan) av en riktigt jobbig psykologisk skräckfilm där man sitter som på nålar och gnyr lite för att man är så rädd. Det är underbart!

Jag är även helt sjukt besatt av musik. Jag kan seriöst inte leva utan musik, visst kan jag uppskatta tystnaden ibland men har hellre på musik i bakgrunden. Älskar rock, hårdrock, metal och klassisk musik. Finns inget så underbart som att sitta i bilen och bara dundra på något bra rockband så hela bilen skakar. :D

Har två katter som jag älskar som att de vore mina barn, pratar bebisspråk med mina små älsklingar och hela dagen blir gjord när mina kissekottar möter en vid dörren efter en tung dag på jobbet. Folk tycker jag är lite knäpp, på snudden till crazy cat lady, men mina missar är skitviktiga för mig!

Hmm. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Kan ju beskriva mig med lite random ord som en slutfinish.
Glad, positiv, social, pratkvarn, temperamentsfull, finne, kramgo, känslig, ambitiös och komplicerad. Ja. Det är jag.Säg hej till publiken! :D


Något jag missat, hojta till så får jag väl lägga till en edit! :)

Över och ut!


EDIT: På Puffens begäran så får jag väl tillägga att jag gick en IT/data linje med inriktning samhäll på gymnasiet, sen har jag gått en 2 årig barnskötarutbildning på Komvux efter det för jag trodde att jag skulle leva lycklig i resten av mitt liv som barnskötare. Det blev 5 år i den branschen, sen fick jag diskbråck och tänka om. Pluggade bokföring på distans och blev ekonomiassistent. Så ja. På den vägen är det. :)
Och Puffis, vafan, kommer aldrig bli av med den där virveln i pannan, eller alla andra virvlar i skallen för den delen heller. ;)