~MIJAUZ~

Bland barnsaker, musik, skräckfilm och träning!

Snabbis.

Kategori: Vardagen

Kikar in en snabbis och bara påpekar att jääääklar vilket åskväder det var idag! Allt elektriskt fick sig en chock på jobbet, det blinkade och lät och jag trodde att jag skulle bli handikappad för resten av dagen utan el!
Men som tur var så är vädergudarna uppenbart schizofrena, för nu är det strålande sol igen och allt är ladida-underbart. :)

Men nu ska jag stänga ner här på kontoret och godnatta datorn, för jag ska hem och leka med tvättmaskinen!

Över och ut!

Värme x 2.

Kategori: Vardagen

Blev alldeles chockad när jag åkte till jobbet imorse! Shit vad varmt! Det är ju alldeles fantastiskt. :)
Synd bara att jag sitter instängd på kontoret hela dagen, men det ser väldigt fint ut när jag tittar ut genom fönstret. ;)
Man blir ju lite bitter, hade ju hemskt gärna tagit årets första dopp idag! Utan tvekan!
Vad jag förstått så är det sjukt varmt ute idag, jag får se till att jag hinner lapa lite sol ikväll efter jobbet. :)

Det är tur att eleverna på jobbet är så otroligt gulliga, de flesta av dem! Man blir verkligen glad när någon säger "du är en ängel, tack" och man förstår att de verkligen menar det! Man blir glad när någon önskar en en fortsatt trevlig dag och fyrar av värsta leendet åt en. Det gör mig väldigt väldigt varm inombords.
Det låter kanske skitlöjligt, men jag trivs med att hjälpa människor. Och om det så bara är att klara körkortet så tycker jag att det ändå är en stor grej. Har man kunnat följa med på vägen så blir jag minst lika glad som eleven när dom väl fixat kortet. :)

Så hela dagen är faktiskt inte fördärvad bara för att jag sitter inomhus. Jag har ett bra jobb. Dessutom är det ingen häxjakt på mig längre. Chefen är snäll och timid. Jag tror minsann att jag vunnit tillbaka hans respekt med att jobba skithårt de senaste veckorna. :)

Nu ska jag ta mig en iskall dricka och fixa med det sista, den timmen som är kvar här på kontoret. Hoppas ni som varit lediga, har nyttjat det underbara vädret!

Över och ut!

Kärlek.

Kategori: Vardagen

Har pratat med flertalet vänner ikväll, både på nätet och via telefonen och jag blir alldeles varm i hjärtat.
Alltså. Alla mina vänner - detta är ett inlägg till er.
Jag vill bara säga att jag uppskattar er så enormt mycket! Ni är min andra familj.

Mina vänner är personer som jag skulle kunna göra allt för och jag försöker alltid att ställa upp så mycket jag bara kan! Det gör jag för att jag vill och för att jag älskar er alla för de personer ni är!

Man kan aldrig säga det för ofta, men ni är alla bäst på era olika vis och fortsätt vara de ni är.
I mina ögon är ni alla perfekta. <3

Jag är osäker på ifall jag får skriva ut era namn, men jag hoppas att ni alla och envar förstår att jag inkluderar just er i min andra familj. :)

Älskar er mina pluppisar!