~MIJAUZ~

Bland barnsaker, musik, skräckfilm och träning!

JÄVLA MÄNNISKOR

Kategori: Vardagen

Måste folk vara så jävla otrevliga?!
Hej. Jag heter Mija, jag arbetar som receptionist på en trafikskola.
Det innebär INTE att jag automatiskt kan alla regler för utfärdande av körkort, dvs Transportstyrelsens arbete.
Vad jag kan hjälpa till med är boka körlektioner, information om hur en utbildning kring körkort ser ut, fråga mig en teorifråga så kan jag hjälpa dig.

Men börja för fan inte skrika på mig bara för att du inte fått kallelse till att förnya ditt körkort och körkortet går ut i mars i år!
Det är inte mitt bekymmer och det är absolut inte mitt bekymmer att du tagit körkort för automat för 50 JÄVLA ÅR SEN och inte får köra manuell bil och tycker att det är mitt fel!

Jag var på dåligt humör redan innan.

Jag har gjort en kreditansökan på en tjej i min ålder tidigare idag. Så fick hon avslag av Resurs Bank och det var också mitt fel?! WTF?
Se till att inte ha för mycket krediter och lån så löser sig bekymret!
Hon stod och gnällde till mig att jag skulle ringa Resurs Bank och fråga lite snällt (?!) om de inte kunde ge henne kredit ändå.
Muttahfukkahs, dra härifrån!

Faaaaaaaaaan vad jag hatar folk ibland.

Jag är inte gjord för att sitta här och vara trevlig längre, jag behöver en paus!

Pruppa.

Kategori: Vardagen

Jag är totala motsatsen till solstråle idag.
Fan alltså.

Förkylningsblåsa i munnen, tokjävlaont i ena ögat, satt och spolade ögonen igår med ögondroppar. Fan i helvete vad ont det gjorde. Det blev lite bättre, men nu är det på gång att börja svida och tåra sig igen.
Har ont i ryggen och näsan är som alltid täppt.
Jag är en hemsk, gravid, surpuppig kvinna idag.
Trött är jag också.

Jag pallar inte att upprätthålla en vanlig vardag känner jag. Jag skulle må så mycket bättre av att få vila. Vara hemma. Hinna sova. Hinna packa inför flytten. Hinna massera upp alla knutar i ryggen. Hinna gå på gravidgympan.
Inget sånt hinner jag.

Det enda som hinns med är jävla jobbet, jävla städning hemma, jävla känna-efter-hur-sur-och-dåligt-jag-mår.
Näe. Jag hoppas man glömmer alla negativa känslor inför nästa graviditet i framtiden. För som jag är nu så vill jag aldrig mer vara gravid. Det är inte så jävla skoj hela tiden.

Det enda som är skoj är längtan efter bebisen. Längtan, kärleken och samspelet när Minikotten sparkar och gör sig hörd. Men jag vill hellre ha min bebis i min famn, färdigbakad och klar, än det här med att bära runt nåt i magen.

Men nu ska jag seriöst sluta klaga. Jag har blivit värsta pessimisten. Usch.

Hoppas den här dagen går fort.

Meh.

Kategori: Vardagen

Så bara sitter jag här själv på kontoret och ingen kommer att äta lunch med mig idag! Skandal! Får sitta och peta i min matlåda och stirra ut i tomma intet då. :P

Sen håller jag alla tummar och tår och annat man kan hålla åt två människor som betyder massor för mig. Hoppas att era grejer ni har för er idag går bra! <3

Happ. Näemen. Då kanske man ska ta och jobba lite då och sen ta lunch själv.
Så att ni vet.

Lonely.
I am so lonely..... :P