~MIJAUZ~

Bland barnsaker, musik, skräckfilm och träning!

Ej nårbar.

Kategori: Vardagen

Storstäd av lägenhet pågår. Förmodligen står jag just nu och moppar golven och svär över alla katthår som samlar ihop sig i klunga och mobbar mig.
 
Jag brukar få dessa tokryck och totalsanera hela hemmet, så idag bestämde jag mig för att tvätta, dammsuga, dammtorka, skura badrummen, moppa golven och diska bort allt som överhuvudtaget går att diska.
 
Ett kliniskt rent hem gör Mija glad. ^.^
 
Detta är alltså ett tidsinställt inlägg, efter mitt städrejs så ska jag ta min bebis och gå ut på en promenad till apoteket och sen ska jag tvinga bebis att ta en powernap med mig. :)
 
Hoppas att ni andra har en bra lillördag!
 
På återseende!

Mija & Emblamusik

Kategori: Vardagen

Jag lyssnade skitmycket på Sabaton och Rammstein när Embla låg i magen för att jag skulle odla en renrasig hårdrockare.
Hrm.
 
Nu lyssnar vi istället på Svenska Björnstammen här hemma och Embla blir alldeles tyst när jag spelar låtarna för henne, precis som att hon skulle lyssna ivrigt.
 
Känns som att vi borde köra en musikrehab på lillskiten.
Inte för att Svenska Björnstammen är fel på något sätt, jag sitter ju och diggar jag med, men vafasiken.
Mija måste ha en hårdrocksunge, så är det bara. ;)
 
Under tiden som jag svär över att ungen inte reagerar på härlig dunkadunkaskrikpanikvrålmusik så kan ni få lyssna på vad som spelas ofta här hemma. :)
 
 
 
Trallvänligt och glatt. Allt som Mija inte stått för alls tidigare. ;)
 
 

Frisk luft.

Kategori: Vardagen

Mötte upp min fina vän A vid klockan åtta ikväll och gick på en promenad på över två timmar.
Embla sov så snällt i sin vagn under hela tiden (hon ligger för övrigt fortfarande och sover) så jag och A hann prata hur mycket som helst med varandra.
Hon är så skön min A, det är så himla lätt att behandla hur många olika ämnen som helst under en och samma pratstund. Vi kan prata om allt.
Jag känner enorm kärlek och respekt för den människan, hon har gått igenom så mycket och är en rakryggad och stolt person. Hon är nog fan lite av min idol. :)
 
Det var en välbehövd promenix kan jag säga, både jag och Embla behövde frisk luft och jag kände att jag behövde röra på fläsket lite.
 
Nu har jag hunnit ta mig en kopp kaffe och svida om till pyjamas här hemma, var ju och åt middag hos mamma tidigare ikväll också. Gratis är gott. :)
Jag och Embla är ensamma hemma ikväll, vi skickade iväg Sambo till hufvudstaden för att hänga med sina grabbkompisar ikväll. Han har ändå semester, då ska man få göra roliga saker och Sambo älskar att ta någon öl och spela biljard med sina kompisar, så självklart ska han få göra det. :)
Det är första gången jag och Embla ska somna ensamma, men det ska nog gå bra. Går det inte bra, ja, då är det inte mer med det!
 
Nu ska jag stänga av tvn och kvällsamma lillskiten, sen ska vi ramla i sängs.
Lika bra att ge upp för dagen, sitter och smågluttar på The Blair Witch Project på tv, blir ju rädd, inte bra förutsättning när man ska sova "själv". :P
 
Så ja, näe, nu är det godnatt i vårt hem!
 
På återseende!