~MIJAUZ~

Bland barnsaker, musik, skräckfilm och träning!

You got me

Kategori: Vardagen

Hjärtat informerade mig tidigare idag att Gavin Degraw släppt en ny låt.
You got me.

Har lyssnat om och om igen på den låten nu och jag totalföll direkt. Den är precis sådär löjligt bra som så många av hans låtar är. Den sitter som ett smäck kan man säga.

Får mig bara att inse hur lyckligt lottad jag är. Så fantastiskt lyckligt lottad.

Jag har mycket att vara tacksam för.
Men nu talar jag om Honom. Han med stort H.
Den person som får mitt hjärta att slå frivolter bara av att jag hör ett pling i telefonen som indikerar att just Han skrivit något till mig.
Varje dag får Han mig på ett eller annat sätt att le som att solen bara skiner för mig.

Han kom in i mitt liv när det var totalt kaos och stormade som det aldrig gjort tidigare. Han lärde känna mig när jag var som svagast och inte den person jag borde vara. Men Han höll sig kvar. Stod där med sina kloka ord och ett enormt stöd som jag aldrig erfarat tidigare.
Det växte snabbt fram ett förtroende, en tillit till Honom. Jag kunde få växa och med Hans hjälp byggde jag upp mig själv av de trasiga bitarna som låg som skärvor över hela stället. Istället för att döma mig så såg Han mig för den människa, den personen jag var och är.
Jag har mycket att tacka Honom för. Och Han slår mig med häpnad fortfarande.

Den person Han är. Den person Han blivit. Jag har sådan respekt, sådan tillit, sådana känslor för Honom.
Han är den första jag tänker på när något roligt händer eller när något går emot mig. Han är den jag vill dela allt med. Han är den som är Allt.
Att Han vill dela vardagen med mig och Embla värmer mig inifrån på ett sätt jag aldrig upplevt förut.

Han är Han. Med stort H.
Och jag antar att du läser detta Baby. Och jag hoppas att du sitter där och ler.
För alla de leenden du gett mig, så är jag mer tacksam än jag någonsin varit för något.

Du är något speciellt. Och du är min.
Du är Han. ♥

Här sitter vi...

Kategori: Vardagen

Här sitter jag och Embla i soffan och är kladdiga av det kvava vädret. En av oss är iaf avduschad och doftar rent. Och det är inte jag. Ska ta mig en dusch strax jag med.

Planen för eftermiddagen var att hänga på stranden. Mellis förberett i form av mackor, vindruvor, nyponsoppa och vatten. Ahja. Vi hann med ett dopp och lite sandlek. Sen kom åskan och förstörde. Det började regna tunga droppar så det var bara att ge sig hemåt efter ca 1,5 timme.

Men nu sitter jag med en halvhängande unge i knät och tittar på Dumbo som är nya favoriten, till mammans förtjusning.

Blir en lugn hemmakväll nu eftersom vi båda är rätt slöa pga vädret. Det är inte fy skam det heller! :)Min lilla badgalning leker på stranden.

35.

Kategori: Vardagen

För dryga timmen sen kom jag och Embla hem från Uppsala. Storebror min fyller 35 idag så det blev det traditionella restaurangbesöket och sen fika hemma hos bror.
Det var ett jättemysigt firande, men mitt blodsocker bråkade med mig som fan så jag mådde apa ungefär hela kvällen.
Har fuskat rejält med maten nu när det är så varmt och igår så for jag till Vallentuna och firade min älskade A som fyllt 30.
När jag dricker alkohol så lider kroppen mer än vanligt när den försöker driva ut gifterna dagen efter. Inte att jag blir bakis. Men får blodsockerfall, yrsel, skakig kropp och ont i magen.

Har fått dessa känningarna nån gång förut, men idag tog priset. Började kallsvettas och skaka som fan på restaurangen. Försökte att tona ner det hela för att inte oroa familjen och i synnerhet Embla. Men trodde jag skulle svimma och ramla ihop. Svettades floder, det bokstavligt rann om mig. Bror och mamma kunde inte dölja sin oro, men så fort jag fick mat i magen så blev det bättre.

Så imorgon hoppas jag på att må bättre.
Mitt hjärta kommer hit imorrn på sin lediga dag (har förvisso haft äran att ha honom här mest hela tiden, och ingen är lyckligare än jag) och vi ska ta med Embla till stranden och bada. Ska bli jättekul!

Sen får vi se vad resten av veckan bjuder på. Kanske att jag åker in till stan på onsdag och träffar Haninge-S på en middag. Det var längesen vi sågs.

Hoppas vädret håller i sig, kanske inte behöver vara 35 grader men runt 25-30 kan det gärna få vara :)

Nu har jag krupit ner i sängen och gosar Soulmates kvarlämnade t-shirt. Den får agera substitut när han inte är här. Doftar så gott och ska ligga med tröjan nära nära hela natten.
Saknar honom trots att jag gosade honom så sent som vid tretiden i eftermiddags. Kan inte få nog av den människan. Mitt hjärta, bara min! ♥

Får önska er en god natt och förhoppningsvis en bra måndag imorgon :)

Toodels!Mitt lilla monster ♥